Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: استفاده حداکثری از منابع انرژی تجدید پذیر باید پررنگ‌تر دیده شود بنابراین در دو سال آینده به سمتی حرکت خواهیم کرد که هزینه‌های انرژی واقعی‌تر شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سارا صالحی امروز _پنجشنبه ششم مردادماه_ در نشست آینده پژوهی با موضوع تأثیر آینده بهای انرژی بر اداره شهرها که در حاشیه نمایشگاه جامع مدیریت شهری برگزار شد، ضمن تشکر از مدیریت شهری اصفهان اظهار کرد: گزارش ارائه شده از سوی شهرداری نتیجه تلاش بسیار این مجموعه برای پایش مصارف انرژی برق و گاز در شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه این تلاش‌ها در مدیریت شهر از سال ۱۳۸۹ شکل گرفته است، افزود: اصفهان اولین شهرداری در کشور بوده است که مدیریت و بهینه سازی انرژی را با ساده‌ترین اقدام یعنی شناسایی انشعاب‌ها آغاز کرد.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با بیان اینکه شاهد کمبود برق در فصل تابستان هستیم، تصریح کرد: در دهه‌های اخیر با رشد مصرف قابل توجهی در بخش انرژی روبه‌رو بودیم به طوری که سهم انرژی مصرفی در ساختمان‌ها در ۱۰ سال گذشته افزایش یافته است، در واقع با توجه به اینکه سهم بقیه مصارف پایین‌تر آمد، مصرف انرژی در ساختمان خود را بیشتر نشان داد.

صالحی ادامه داد: استفاده حداکثری از منابع انرژی تجدید پذیر باید پررنگ‌تر دیده شود بنابراین در دو سال گذشته به سمتی حرکت خواهیم کرد که هزینه‌های انرژی واقعی‌تر شود.

وی با تاکید بر بهره‌مندی شهرداری‌ها از تصفیه خانه آب گفت: نیروگاه‌های زباله سوز می‌تواند معضلات اساسی مدیریت شهری را رفع کند، زیرا علاوه بر ایجاد ظرفیت تولید انرژی، به کاهش آلودگی کمک خواهد کرد و برای سرمایه گذار صرفه اقتصادی دارد.

تعامل شهرداری و نظام مهندسی در بخش مصرف بهینه انرژی

علیرضا پورهمایون، رئیس کمیسیون انرژی سازمان نظام مهندسی استان اصفهان نیز در این نشست ضمن تقدیر از گزارش شهرداری اصفهان در حوزه مدیریت مصرف اظهار کرد: کمیسیون انرژی سازمان نظام مهندسی استان نیز مدیریت مصرف انرژی را برای ۶۰ ساختمان دولتی انجام داده و به بررسی و ممیزی انرژی آنها پرداخته است.

وی افزود: بررسی تحلیل‌ها نشان می‌دهد شهرداری پیشرفت خوبی در این حوزه نسبت به بخش‌های دیگر داشته است.

رئیس کمیسیون انرژی سازمان نظام مهندسی استان اصفهان، ادامه داد: با واقعی شدن نرخ انرژی فرصت کار بیشتری برای شرکت‌های دانش بنیان به وجود خواهد آمد.

پور همایون با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی برای تعامل بیشتر با شهرداری در این بخش آمادگی دارد، گفت: جمع بندی اطلاعات سازمان نظام مهندسی و شهرداری به همراه تدوین مجموعه اطلاعات کامل و همراهی دو نهاد با هم می‌تواند منجر به ساماندهی انرژی در ساختمان‌های شهرداری شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه نمایندگان چند شرکت دانش بنیان به معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های خود در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی و توانمندی‌های خود که می‌توانند با آن به مدیریت مصرف انرژی در مجموعه مدیریت شهر کمک کنند، پرداختند.

کد خبر 591776

منبع: ایمنا

کلیدواژه: برق مصرف برق انرژی شهرداری اصفهان شهر اصفهان مدیریت بهینه برق پیک مصرف برق مدیریت مصرف برق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام مهندسی مصرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

در حال حاضر میزان پرشدگی سد زاینده رود ۳۲ درصد اعلام شده است.

براساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخیره کنونی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین بنا بر آمار سازمان هواشناسی میانگین بارش‌ها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (یکم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۸۲ میلیمتر اعلام شده و ارتفاع برفی گزارش نشده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

کد خبر 6097746

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم