Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان گفت: با راه اندازی سامانه الکترونیکی صدور پروانه ساختمانی با توجه به اینکه سیستم بر اساس ضوابط و مقررات تصمیم می‌گیرد، دست دلالان و واسطه‌ها در این میان قطع می‌شود.

به گزارش دبیرخانه مشترک شهر، احمد بناکار امروز_ چهارشنبه هشتم تیرماه_ در جلسه معرفی سامانه ثبت درخواست الکترونیکی پروانه ساختمان اظهار کرد: رونمایی از سامانه سری ۱۰ را همزمان با آغاز فرآیند انعقاد تفاهم نامه فی‌مابین شهرداری اصفهان و نظام مهندسی به فال نیک می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار امیدواری کرد: با عزم جدی که در مدیریت جدید شهری اصفهان وجود دارد، مراجعه ارباب رجوع به شهرداری و سازمان نظام مهندسی به حداقل برسد و مباحث کاغذی حذف شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان تصریح کرد: با راه اندازی این سامانه، شهروندان در می‌یابند که دیگر رانتی در میان نیست و سیستم برای آنها تصمیم می‌گیرد؛ در واقع با توجه به اینکه سیستم بر اساس ضوابط و مقررات تصمیم می‌گیرد، دست دلالان و واسطه‌ها در این میان قطع می‌شود.

بناکار با بیان اینکه استقرار این نوع سامانه‌ها، شهروندان و بهره‌برداران واقعی ساخت و سازها را به حق واقعی خود می‌رساند، خاطرنشان کرد: همچنین با اجرای تفاهم‌نامه فی‌مابین شهرداری اصفهان و نظام مهندسی ۹۵ درصد از اهداف‌مان محقق می‌شود.

وی در پایان ضمن تشکر از مدیریت شهری برای راه اندازی سامانه صدور الکترونیکی پروانه ساختمان، گفت: تعامل و هماهنگی خوبی بین هیئت مدیره جدید سازمان نظام مهندسی اصفهان و مدیریت جدید شهری شکل گرفته است، از این رو در نظر داریم اتفاقات خوبی را برای شهر رقم بزنیم.

کد خبر 584881

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان صدور پروانه ساختمانی سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان واسطه های سودجو شهرداری اصفهان صدور الکترونیکی پروانه ساختمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام مهندسی پروانه ساختمان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن