Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی پور با اعلام رتبه نخست اصفهان در صدور مجوزهای کشاورزی خواستار تحقق عدالت حرفه ای و تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به متقاضیان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، «مهدی تقی پور» در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان با اشاره به بیستمین سالروز تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: به اوج رساندن مشارکت و مردمی کردن امور، مردمی کردن آموزش و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی با تکیه بر توانمندی های مردمی در حوزه کشاورزی و سایر مشاغل در اقتصاد کشور تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان بر استفاده از فناوری‌های روز در کشاورزی و استفاده از ظرفیت مهندسان جوان کشاورزی به جهت دانش گستری تاکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه به عنوان آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور در بخش کشاورزی به خوبی عمل کرده است و فارغ التحصیلان کشاورزی علاوه بر کسب مهارت لازم برای ورود به عرصه کار و تلاش مجوز فعالیت خودشان را تحت عنوان پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دریافت می‌کنند.

 

ایجاد ۵۰ هزار شغل بر اساس توانمندی ها و ظرفیت مناطق مختلف کشور

وی به ایجاد ۵۰ هزار شغل مفید و موثر در کشور بر اساس قابلیت ها توانمندی ها و ظرفیت مناطق مختلف کشور با همکاری وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت:  در این طرح تمرکز بر فعالیت ها و مشاغل نوظهوری است که قابلیت تبدیل شدن به یک رویه و جریان را دارد همچون فعالیت‌های جریان پایه، فعالیت های بازار پایه پرورش و تولید انبوه و مزرعه انواع جانوران.

تقی‌پور اضافه کرد: با توجه به محدودیت منابع آب و خاک کشور سیاست سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی توسعه کشت‌های گلخانه‌ای است از این رو در سال گذشته سه هزار و ۹۰۹ فقره پروانه بهره برداری برای کشت گلخانه‌ای در سطح حدود ۱۹ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۲۲۹ متر مربع استان صادر و فعالیت آنها آغاز شده است.

تقی پور با بیان اینکه در هر استان حداقل یک مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی راه اندازی کرده ایم که این مراکز وظیفه اصلی شان انتقال و اشاعه دانش و ارتباطات بهره‌برداران با یکدیگر و کارشناسان در نزدیکترین نقطه است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قریب به هزار و ۴۰۰ مرکز با حضور بیش از ۵,۰۰۰ کارشناس در سطح کشور تشکیل شده تصریح کرد:

 قریب به ۴۸ هزار و ۵۸۴ مجوز فعالیت در حوزه های شش گانه گلخانه، پرورش قارچ خوراکی، دام و طیور، شیلات و گیاه پزشکی صادر شده است.

لزوم مدیریت یکپارچه در حوزه کشاورزی

وی با تاکید بر تلاش سازمان متبوعش در خصوص شناسایی و حذف استعلام های غیرضروری اظهار داشت: عدم تمکین بعضی از دستگاه‌های اجرایی به ویژه وزارت اقتصاد و امور دارایی و بانک مرکزی در این خصوص کار را در سطح کشور با مشکل مواجه کرده است.

رییس سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان اهم برنامه های سازمان در سال  ۱۴۰۰را حمایت و پشتیبانی از تولیدات کشاورزی به عنوان ملی ترین تولید کشور،اشاعه و گسترش دانش به عنوان عامل پشتیبانی کننده و مقوم تولید در عرصه‌های کشاورزی و مردمی کردن بهره وری کشاورزی و اقتصادی کردن تولید عنوان کرد.

تقی پور یکی از اقدامات مبتکرانه در استان را صدور مجوزهای بی نام و بارگذاری در درگاه سرمایه گذاری استان اعلام کرد و افزود: ۳۵ فقره مجوز بدون نام در حوزه تولید محصولات گلخانه ای و پنج مجوز تولید قارچ خوراکی صادر کرده ایم و سرمایه گذاران می توانند از این طریق اقدام کنند.

وی یکی دیگر از مشکلات پیش رو را وضعیت حریم های جاده ها دانست و گفت: قانون حریم جاده ها  درسطح کشور بیش از ۴ میلیون هکتار از اراضی را محدود کرده است.

تقی پور بر مشخص شدن یک سازمان مشخص به عنوان مرجع صدور مجوز در حوزه کشاورزی افزود: در استان اصفهان در ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان به پیشنهاد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی عوارض ساخت و ساز و تعرفه نظارت بر احداث واحد را به حداقل رساندیم.

وی خواستار حذف استعلام از اداره برق و گاز، حذف موافقت اصولی از صدور مجوزهای داِئم و آبزیان، ایجاد وحدت رویه و یکپارچگی مدیریت در حوزه کشاورزی شد.

وی با اشاره به لزوم داشتن پروانه اشتغال کارشناسان کشاورزی برای فعالیت متذکر شد: به استناد آیین‌نامه اجرایی قانون تأسیس تمام کارشناسان کشاورزی منابع طبیعی و محیط زیست ملزم به داشتن پروانه اشتغال هستند و با استناد ماده ۳ آیین‌نامه تسهیل اجرای قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند طرح ها و پروژه خودشان را صرفاً به کارشناسان دارای پروانه اشتغال را بدهند ولی متاسفانه شاهد این هستیم که بسیاری از دستگاه‌های اجرایی بدون لحاظ کردن این موضوع نسبت به ارجاع کار و انعقاد قرارداد با کارشناسان کشاورزیبدون پروانه اشتغال اقدام می کنند.

نبود نظارت بر مراکز صنعتی و اجرا نشدن قانون هوای پاک

رییس سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در ادامه با اشاره به قانون هوای پاک خاطر نشان کرد: آلوده‌ترین کلانشهر کشور شهر اصفهان است که بیش از ۱۲ هزار واحد صنعتی در اطراف شهرهای استان اصفهان مستقر شدند که عمده آلودگی شهرها هم متاسفانه به دلیل این واحدهای صنعتی است و  دلیل آلودگی هوا هم این است که مراکز صنعتی اطراف شهرها متاسفانه پایش و نظارت نمی‌شود و ریه های شهروندان تاوان عدم اجرای قانون هوای پاک را پرداخت می کنند.

وی افزود: مسئولان محیط زیست استان آلودگی هوا را به خودروها و ترافیک نسبت می‌دهند در حالی که اصفهان سال ۹۹ علی رغم کاهش ترافیک و فعالیت‌ها، ناشی از کرونا تنها چهار روز پاک داشت و سه ماه بهار ۱۴۰۰ روز پاکی نداشته است.

 

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان پروانه اشتغال مدیریت خدمات اصفهان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی حوزه کشاورزی پروانه اشتغال استان اصفهان صدور مجوز فعالیت ها تقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند