Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مسئولان شرکت گاز استان اصفهان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در نشست هم‌اندیشی درباره گسترش همکاری‌های دو مجموعه بحث و تبادل‌ نظر کردند.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سیدمصطفی علوی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این سلسله نشست‌ها، گفت: مطابق دستورعمل مجموعه و شرایط استفاده از گاز طبیعی، از ابتدای شهریورماه امسال، نظارت بر اجرای سیستم لوله‌کشی داخلی همه مشترکان عمده صنعتی، کشاورزی و دام و طیور و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به سازمان نظام مهندسی واگذار می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع نظارت بر اجرای سیستم لوله‌کشی داخلی مشترکان، تصریح کرد: لازم است ناظران گاز واجد شرایط در این حوزه از سوی سازمان نظام مهندسی معرفی شوند تا دوره‌های آموزشی مورد نیاز، به‌صورت مرحله‌ای برای آنها برگزار شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ضمن اعلام آمادگی این مجموعه برای گسترش هرچه بیشتر همکاری‌های مشترک در راستای خدمت به مردم، افزود: ضرورت دارد به‌منظور بازآموزی و به‌روز کردن اطلاعات ناظران گاز و نیز معرفی ناظران برتر، هر ساله نشست مشترکی با هماهنگی و توافق دو مجموعه تشکیل شود.
در این نشست غلامحسین عسگری، رئیس سازمان نظام مهندسی و ساختمان استان اصفهان نیز با قدردانی از زحمات مدیرعامل و سایر مسئولان شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اهمیت توجه به حفظ جان و ایمنی شهروندان گفت: خوشبختانه در این باره اقدام‌های خوبی در حوزه نظارت گاز و هماهنگی انجام شده است.
وی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان، همواره به دنبال ارتقای کیفیت خدمات فنی مرتبط با ساختمان بوده و همین موضوع سبب ایجاد تحول در ساخت‌وسازها از جمله سیستم‌های لوله‌کشی گاز شده که حتی در روستاهای دورافتاده استان نیز شاهد این‌گونه توسعه خدمات فنی و مهندسی هستیم.
در این نشست هم‌اندیشی مقرر شد شابلون‌های تهیه‌شده برای نصب کنتور به‌صورت استاندارد و با نظارت مستقیم سازمان نظام مهندسی و توسط مجریان لوله‌کشی گاز بهره‌برداری شود و کنتور و رگلاتور مشترکان توسط مجریان و با نظارت سازمان نظام مهندسی با رعایت ارتفاع استاندارد نصب و در صورت مشاهده ارتفاع نامناسب موضوع باید برای اصلاح سیستم لوله‌کشی به سازمان نظام مهندسی ارجاع و از نصب کنتور خودداری شود.
در عین حال مقرر شد مطابق استانداردهای تعریف‌شده و رعایت الزامات مسائل فنی و ایمنی توسط سازمان نظام مهندسی، امکان گازرسانی به گلخانه‌هایی که اسکلت چوبی دارند نیز فراهم شود؛ درباره تفکیک کنتور، ادارات و مناطق گازرسانی سطح استان، مشترک متقاضی را به سازمان نظام مهندسی ارجاع دهند و مسائل فنی و حقوقی نظیر اخذ رضایت سایر مالکان ساختمان و... صرفاً توسط سازمان نظام مهندسی تصمیم‌گیری شود.
در همین حال، با توجه به الزام‌های ایمنی و فنی درباره نصب علمک‌ها، مقرر شد امکان تخصیص 30 کنتور جداگانه در مجتمع‌های مسکونی 30 واحد امکان‌پذیر باشد و برای مجتمع‌های بالاتر از این تعداد، علمک با کنتور و رگلاتور با فشار 2 پوند بر اینچ مربع (پی‌اس‌آی) نصب شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت گاز استان اصفهان سازمان نظام مهندسی لوله کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد