Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با تاکید بر ضرورت توجه جدی شهرداری نسبت به فرونشست زمین به‌ویژه در نواحی شهری که لوله‌های اصلی گاز از آن می‌گذرد، گفت: برای جلوگیری از فرونشست زمین، زاینده رود باید دوباره جاری و از برداشت غیرمجاز آب جلوگیری شود.

غلامحسین عسگری امروز (یکشنبه-۴ اسفند ماه) در نشست این هفته شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک زادروز خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس، اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی در سال ۱۳۷۴ با تصویب قانونی در مجلس شواری اسلامی شکل گرفت و در سال ۱۳۷۹ اولین دوره انتخابات از آن در استان اصفهان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان نظام مهندسی اصفهان ۳۲ هزار نفر عضو دارد، افزود: از این میان ۱۶ هزار نفر دارای پروانه اشتغال هستند، همچنین همکاری‌ ما با شهرداری می‌تواند در مباحث ساختمان و شهرسازی بسیار موثر باشد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان، همکاری این سازمان را موجب صیانت از اموال ملی دانست و تصریح کرد: مصرف انرژی و تلفات آن در ساختمان‌های مسکونی و تجاری اصفهان بسیار بالا است، اما انتظار داریم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان رعایت و در آینده نهادینه شود.

وی با بیان اینکه رعایت مبحث ۱۹ ساختمان می‌تواند باعث کاهش هدر رفت انرژی شود، افزود: بحث بعدی یکپارچگی خدمات الکترونیکی سازمان نظام مهندسی ساختمان با شهرداری است و امسال با روابط خوبی که میان این سازمان و شهرداری ایجاد شد به آن امیدوار هستیم.

عسگری با بیان اینکه برای جلوگیری از فرونشست زمین، زاینده رود باید دوباره جاری و از برداشت غیرمجاز آب جلوگیری شود، تصریح کرد: موارد بسیاری در سطح شهر مشاهده می‌شود که ساختمان چرخش پیدا کرده و فرورفته و مهندسان خیال می‌کردند بد محاسبه شده اما در واقع علت اصلی فرونشست زمین است.

وی با تاکید بر ضرورت توجه جدی شهرداری نسبت به فرونشست زمین به‌ویژه در نواحی شهری که لوله‌های اصلی گاز از آن می‌گذرد، گفت: در راهکارهای عملی و علمی برای محاسبات سازه‌ای و موارد مربوط به فنداسیون‌های تکی باید تجدید نظر شود تا اگر فرونشست اتفاق افتاد، ساختمان به طور هماهنگ نشست کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان یکی از مشکلات را نبود مجری ذیصلاح در ساختمان‌ها برای نظارت دانست و ادامه داد: در خصوص وجود ناظر بر سر ساختمان هرچه تکنولوژی پیشرفته‌تر باشد، نظارت دقیق تر خواهد بود، به این ترتیب که از طریق سامانه اینترنتی اطلاع می‌یابیم آیا ناظر بر سر ساختمان حضور دارد و اطلاعات دقیق است یا اینکه خیر ؟ البته این مسئله قابل پیگیری است.

به گفته وی، اگر هر کس وظیفه خود را به خوبی انجام دهد مشکلات کمتری پیش می‌آید و سازمان نظام مهندسی در راستای پیشرفت امور با شهرداری جلسات متعدد برگزار می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرونشست زمین زاينده رود سازمان نظام مهندسی ساختمان فرونشست زمین استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۸۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی

 بررسی آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

در حال حاضر میزان پرشدگی سد زاینده رود ۳۲ درصد اعلام شده است.

براساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخیره کنونی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین بنا بر آمار سازمان هواشناسی میانگین بارش‌ها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (یکم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۸۲ میلیمتر اعلام شده و ارتفاع برفی گزارش نشده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سد‌های مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید