Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: راهکار کنترل فرونشست زمین در اصفهان، جاری شدن دوباره زاینده‌رود است تا آب‌های زیرزمینی برگشت داده شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، غلامحسین عسکری پیش از ظهر امروز در صد و چهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان  با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان در سال ۷۴ با مصوبه مجلس شورای اسلامی شکل گرفت، اظهار کرد: از سال ۷۹ نیز نخستین دوره سازمان نظام مهندسی ساختمان در اصفهان شکل گرفت و در ۷ رشته مرتبط با ساختمان به مردم ارائه خدمات می‌کند، در حال حاضر در کل استان اصفهان ۳۲ هزار نفر عضو دارد که ۱۶ هزار نفر از این اعضا دارای پروانه اشتغال بوده و ارائه خدمات می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با اشاره به اینکه همکاری‌های این سازمان با شهرداری می‌تواند در ساخت و ساز و عمر ساختمان‌ها و صیانت از سرمایه‌های ملی باشد، بیان کرد: آمار و ارقام در مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی و تجاری بالا بوده و تلفات این انرژی هم بالا خواهد بود، انتظار از شهرداری کمک برای نهادینه کردن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان است.

وی در ادامه بیان داشت: انتظار از شهرداری و معاونت شهرداری این است که به نهادینه کردن مبحث ۱۹ کمک کنند، البته در مبحث هوای پاک شهرداری موظف شده است که مبحث ۱۹ را اجرایی کند، از چند سال پیش هم مهری در پرونده‌ها زده می‌شود که عمل به مبحث ۱۹ الزامی است؛ همچنین موضوع یکپارچگی خدمات الکترونیکی با شهرداری را داریم که انتظار می‌رود این موضوع نیز تسهیل شود.

عسکری در ادامه در رابطه با فرونشست زمین در اصفهان اذعان کرد: فرونشست زلزله خاموش بوده و راهکار آن هم جاری شدن دوباره زاینده‌رود است تا آب‌های زیرزمینی برگشت داده شود و چاه‌های غیرمجاز هم پلمپ شوند؛ در اصفهان موارد بسیار زیادی داریم از ساختمان‌های که چرخش پیدا کرده و فرو رفته‌اند و دعواهای بسیار زیادی هم بین مالکان و مهندسان ساختمان وجود دارد که نمی‌دانند علت ترک‌های ساختمان‌ها فرونشست زمین است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان اضافه کرد: در بعضی دشت‌های اصفهان فرونشست‌های زیادی اتفاق افتاده و همچنین بعضی از ساختارهای اساسی استان دچار آسیب است و شهرداری به عنوان مدیریت بحران شهر باید در این زمینه تدبیر کند.

وی خاطرنشان کرد: راهکار عملی دیگر این است که باید در محاسبات سازه‌ای تجدیدنظر شده و از فدراسیون‌های تکی هم استفاده نشود و تمهیدات فنی صورت گیرد که اگر ساختمانی دچار فرونشست شد به صورت مساوی باشد.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان مجلس شورای اسلامی آب های زیرزمینی مصرف انرژی فرونشست زمین زاینده رود چاه های غیر مجاز سازمان نظام مهندسی ساختمان فرونشست زمین استان اصفهان مبحث ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها صحت ندارد، گفت: حفره‌ای که در بارندگی‌های اخیر در تقاطع ایرانشهر ایجاد شده، در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بود.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند، از شرکت آب و فاضلاب هم خواست به این مهم تاکید بیشتری داشته باشد.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان عنوان کرد: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر می‌شود که خسارات جبران‌ناپذیر و جانی نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد بر همکاری دستگاه‌های خدمات رسان برای اصلاح این وضعیت تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

کد خبر 6097672

دیگر خبرها

  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید