Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی اصفهان گفت: در راهکار عملی و علمی برای محاسبات سازه‌ای و موارد مربوط به فنداسیون‌های تکی باید تجدید نظر شود تا اگر فرونشست اتفاق افتاد، ساختمان به‌طور هماهنگ نشست کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین عسکری صبح امروز (یکشنبه) با حضور در یک‌صد و چهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان و با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی استان اصفهان، از سال ۷۹ شکل گرفته و در هفت رشته اصلی ساختمان، ارائه خدمات می‌کند، اظهار کرد: در کل استان ۳۲ هزار نفر در حوزه ساختمان فعالیت می‌کنند که از این میان نیمی دارای پروانه اشتغال و نیم دیگر باید دریافت پروانه آزمون و موارد ورود به حرفه را بگذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر وظیفه سازمان نظام مهندسی در نحوه ساخت‌سازها، عمر ساختمان و صیانت از سرمایه‌های ملی افزود: اجرای مصوبه‌ای که شورای شهر برای استفاده از آبگرمکن‌های خورشیدی در ساختمان‌ها به تصویب رساند، می‌تواند مصرف و تلفات انرژی در ساختمان‌های استان را که حدی بالایی دارد، کاهش دهد.

رئیس سازمان نظام مهندسی اصفهان با اشاره به لزوم نهادینه شدن مبحث ۱۹ قوانین ملی ساختمان در استان، تصریح کرد: قوانین بسیاری مانند قانون هوای پاک وجود دارد که شهرداری‌ها به انجام آن ملزم شده‌اند اما در این قانون گلوگاهی تعیین نشده و اصفهان در ۱۰ ماه گذشته ۸۱ روز هوای پاک داشته که با رعایت آن می‌توان حجم بالایی از آلاینده‌ها را کاهش داد.

وی با تقدیر از همکاری معاونت شهرسازی شهرداری با نظام مهندسی، ادامه داد: یکپارچگی خدمات الکترونیک نظام مهندسی نیز با همکاری شهرداری انجام شده تا این فرایند در جهت امور مردم تسهیل شود.

عسکری با بیان اینکه فرونشست را زلزله خاموش می‌دانند و راه مقابله با آن جاری بودن زاینده و جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز است، اضافه کرد: موارد بسیاری از ساختمان‌های سطح شهر مشاهده می‌شود که ساختمان چرخش پیدا کرده و فرورفته است که مهندسان خیال می‌کردند بد محاسبه شده اما در واقع علت اصلی فرونشست زمین است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری باید فرونشست را به‌ویژه در نواحی شهری که از کنار لوله‌های اصلی گاز می‌گذرد جدی بگیرد، گفت: در راهکار عملی و علمی برای محاسبات سازه‌ای و موارد مربوط به فنداسیون‌های تکی باید تجدید نظر شود تا اگر فرونشست اتفاق افتاد، ساختمان به‌طور هماهنگ نشست کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی اصفهان خاطرنشان کرد: کنترل ایستایی ساختمان‌ها در معاونت شهرسازی انجام می‌شود و همچنین نقشه‌های مربوط گاهی توسط نظام مهندسی کنترل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه لازم است به سمت کیفی کردن خدمات ساختمان پیش برویم، افزود: در نظام مهندسی اگر مهندس ناظری سخت‌گیری نکرد برخورد جدی با وی انجام می‌شود با سازمان بازرسی هم به دنبال توافق هستیم که برخورد با برخی از تخلفات که جزئی هستند را به عده نظام مهندسی بگذارند و این سازمان در پرونده‌های بزرگ‌تر ورود پیدا کند.

کد خبر 411820

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرونشست زمین سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان شورای شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام مهندسی ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما فردا دوشنبه هفدهم اردیبهشت در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز رگبار باران، رعدو برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک خواهیم داشت.
سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت در شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل شاهد بارندگی خواهیم بود.
لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامد‌های احتمالی این سامانه است.
پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

دیگر خبرها

  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • هشداز نارنجی سازمان هواشناسی برای برخی از مناطق کشور
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی