Web Analytics Made Easy - Statcounter

۹۰۰۰ دانشجوی استان اصفهان، با انجام فرآیند آزمون ورود به حرفه مهندسان برای دریافت مهر نظام مهندسی به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۹۰۰۰ دانشجوی استان اصفهان، با انجام فرآیند آزمون ورود به حرفه مهندسان برای دریافت مهر نظام مهندسی به رقابت می‌پردازند.
آزمون ورود به حرفه مهندسان جهت دریافت پروانه اشتغال بکار مهندسی در هفت رشته معماری (صلاحیت‌های نظارت، طراحی و اجرا)، عمران (صلاحیت‌های نظارت، محاسبات و اجرا)، (تأسیسات مکانیکی) صلاحیت‌های طراحی و نظارت، تأسیسات برقی (صلاحیت‌های طراحی و نظارت)، شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک در روز‌های ۱۸ و ۱۹ مهرماه به‌طور هماهنگ و همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های اصفهان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان) و شهرستان کاشان (دانشگاه دولتی کاشان) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آزمون ورود به حرفه مهندسی این بار نیز همزمان با اصفهان در دانشگاه دولتی کاشان برگزار می‌شود.

تعداد داوطلبان شرکت در آزمون مهر ماه جاری در رشته‌های هفتگانه ساختمان حدود ۹۰۰۰ نفر است که به نسبت دوره گذشته ۱۰۰۰ نفر افزایش یافته و در این نوبت برخلاف نوبت پیشین آزمون ورود به حرفه کاردان‌های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی برگزار نمی‌شود.

آزمون‌ها به‌صورت تستی و تشریحی برگزار می‌شود و ارائه کارت ورود به آزمون به همراه کارت شناسایی معتبر الزامی بوده و ضمن جزوه باز بودن آزمون، استفاده از رایانه شخصی، تبلت و سایر وسایل الکترونیکی، میز نور، شیشه، کاربن و سایر وسایل مشابه ممنوع است.

نتایج آزمون طی ماه‌های آینده به اطلاع متقاضیان می‌رسد و افرادی که حداقل نصاب تعیین شده توسط وزارت راه و شهرسازی با ۵۰ درصد نمره قبولی را کسب کنند وارد حرفه نظام مهندسی می‌شوند و پروانه اشتغال به کار مهندسی را دریافت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آزمون مهندسی وزارت راه و شهرسازی نظام مهندسی خوراسگان مهر نظام مهندسی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • معرفی حریفان تنیسور‌ها در جدول اصلی رقابت‌های ۱۰۰۰ امتیازی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • کودک ۶ ساله اصفهانی در کانال آب غرق شد
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد